Mogelijkheden

Houtkachels met cv aansluiting

Een cv houtkachel werkt en ziet er hetzelfde uit als alle door u bekende kachels, het enigste verschil is dat deze niet alleen de ruimte verwarmt waar deze in staat maar ook alle ruimtes die zijn voorzien van radiators en dus is aangesloten op uw centrale verwarming. ” houtkachel cv ”

In onze showroom aan de Industrieweg 10A in Nunspeet kunt u diverse modellen bekijken en kopen. Onze klanten komen in belangrijke mate uit Nederland en België.

Pelletkachels

Pelletkachels of ook wel houtgestookte cv kachels genoemd, worden meestal gestookt met houtpellets. Dit zijn korrels gemaakt van fijngeperst zaagsel en zorgt voor een schone manier van hout stoken. Pelletkachels zijn in diverse maten en soorten verkrijgbaar en makkelijk te plaatsen want er is namelijk geen schoorsteen meer nodig maar alleen een gevel doorvoer naar buiten. In veel gevallen kan een houtgestookte cv kachel vrij eenvoudig worden aangesloten op het al liggende cv systeem maar in sommige gevallen kan dit ook niet. Dan zal er naar een andere oplossing gezocht moeten worden. De hoog rendement kachels zijn uiteraard geschikt voor in de woonkamer en afhankelijk van de modellen ook prima te gebruiken onder de overkapping, op het terras of anderszins. Pelletketels worden veelal gebruikt wanneer er grote ruimtes verwarmt moeten worden.

Wederverkopers

In een snel groeiende markt van houtpelletkachels zoeken wij nog wederverkopers. Heeft u de ruimte voor een showroom en wilt u met ons samenwerken, neem dan contact op voor het maken van een afspraak