Houtkachels Apeldoorn

Houtkachels Apeldoorn

Bent u op zoek naar een mooie houtkachel in Apeldoorn? Dan mogen wij u nu verrassen! Heatdesign is namelijk uw aanbieder als het gaat over houtkachels. Wij bieden u ruim 70 (CV) houtkachels aan, in onze showroom in Nunspeet. Hier kunt u altijd een kijkje nemen en alle houtkachels van dichtbij bewonderen. Een hoge kwaliteit (CV) houtkachel kopen met een hoog rendement en een mooi design, dan is niet iets wat u dagelijks doet. Daarom informeren wij u graag over de mogelijkheden en de aandachtspunten.

 

Assortiment houtkachels

In ons assortiment treft u grote en kleine houtkachels aan. Voor iedere ruimte kunt u bij ons een geschikte (CV) houtkachel vinden, voor binnen en buiten gebruik. Als u op zoek bent naar een mooie houtkachel in Apeldoorn, is het belangrijk dat u bekijkt wat uw wensen zijn. U let daarbij uiteraard ook op uw budget. Er bestaan grote en kleine houtkachels, als u weet wat u wilt, wordt het kiezen een stuk gemakkelijker!

 

Voordelen van houtkachels

De laatste tijd horen we steeds vaker dat de centrale verwarming zijn populariteit verliest door de wisselende energieprijzen. Steeds meer mensen kiezen bijvoorbeeld voor een houtkachel. Wij snappen waarom zij die keuze maken en hebben daarom de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Dankzij de houtkachel krijgt u een sfeervol vlammenspel te zien, maar ook erg veel warmte. Daarnaast ligt het rendement van de houtkachel veel hoger dan het rendement van de open haard. Het houtgebruik is ook een stuk lager bij de houtkachel (niet zo veel sjouwen dus).
  • Hout wordt gezien als een goedkope brandstof. Er zijn droge en kant- en klare houtblokken te koop. Maar u kunt ook zelf zorgen voor hout (let op, want schoon en droog hout is wel belangrijk).
  • Houtkachels zijn vaak stukken goedkoper dan een gashaard. Ook voor uw portemonnee is het kopen van een houtkachel in Apeldoorn dus aantrekkelijk!
  • De houtkachels worden aangeboden in verschillende formaten en stijlen. Er is bij Heatdesign een houtkachel te koop voor elke portemonnee en elke voorkeur.

 

Aandachtspunten houtkachel kopen

De voordelen van de houtkachel zijn enorm en vaak ook de reden dat u er eentje aan wilt schaffen. Maar waar let u op bij de koop van een houtkachel?

  • Het afvoerkanaal is een belangrijk onderdeel bij de houtkachel. Er wordt verbrandingslucht geproduceerd en een goede afvoer daarvan is van groot belang. De houtkachel heeft een rookkanaal (of schoorsteen) nodig. Daarom dient er gekeken te worden naar de aanwezigheid van een rookkanaal, of naar de optie om deze aan te leggen.
  • Het vermogen van de houtkachel speelt ook een rol bij uw keuze. U wilt toch ook optimaal genieten van de sfeer en van alle warmte? Teveel warmte is niet goed, dan is er sprake van een slechte verbranding en van een te hoog vermogen.
  • Type en budget, daar dient u vooraf goed over na te denken. Wilt u een klassieke houtkachel of liever een moderne kachel? Waar wilt u de kachel plaatsen, in de hoek of langs een rechte muur? De mogelijkheden zijn met de houtkachels in Apeldoorn eindeloos, maar u moet wel weten wat u wilt (en wat er in uw woning mogelijk is). De prijzen van de houtkachels in Apeldoorn lopen sterk uiteen. Bekijkt u daarom heel goed wat uw maximale budget is, dat maakt het zoeken eenvoudiger.

 

Houtkachel kopen bij Heatdesign

Houtkachels worden u in alle soorten en maten aangeboden bij Heatdesign. De korte lijnen binnen het bedrijf en de kwaliteit van de houtkachels zorgen ervoor dat u snel gaat genieten van een eigen houtkachel in Apeldoorn. De kosten worden laag gehouden, omdat wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om te genieten van deze heerlijke warmte. Bij Heatdesign worden de modernste technieken en de ontwikkelingen op gebied van verwarming nauwlettend gevolgd. Zo informeren wij u er graag over hoe dat u de houtkachel kunt koppelen aan het centrale verwarmingssysteem, eventueel in combinatie met een zonneboiler. Dit levert namelijk een aanzienlijke besparing op. De investering in uw houtkachel in Apeldoorn wordt hierdoor nog sneller terugverdiend.

 

Kies uw houtkachel in Apeldoorn

Speelt u ook in op de alternatieven vanwege de stijgende energieprijzen? Wij wel! Wij van Heatdesign informeren u graag over de mogelijkheden en de prijzen van onze houtkachels. Alle vragen zullen geheel vrijblijvend beantwoord worden. Maak een afspraak met ons en laat u ook vrijblijvend informeren. Over de montage en andere diensten hoeft u zich geen zorgen te maken, want alles wordt verricht in samenwerking met ons netwerk van erkende installateurs (afhankelijk van uw woonplaats). Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze showroom!