Stookdagen vrijdag 8 en zaterdag 9 februari

29 januari 2019

Heatdesign Stookdagen 2019

Op 8 en 9 februari 2019 organiseert Heatdesign enkele stookdagen. Het evenement is omgeven met de juiste sfeer. Uw toekomstige houtkachel, open haard of pelletkachel kunt u bezichtigen in onze showroom onder het genot van een hapje en drankje! 

Tijdens de stookdagen draait het echter niet alleen om sfeer en beleving. In samenwerking met onze leveranciers geven wij extra hoge kortingen! Wij bieden u gegarandeerd een scherpe prijs tijdens onze stookdagen. Profiteer van onze vakkundigheid en professionele service en grijp uw voordeel.

Er zullen ook allerlei demonstraties gegeven worden. En er is een foodtruck. De kinderen kunnen genieten van het springkussen.

 

U bent van harte welkom op vrijdag 8 februari en zaterdag 9 februari 2019 van 10.00 – 16.00 uur aan de Industrieweg 10a, in Nunspeet.