Moretti pelletkachels 

6 september 2017

Moretti design pelletkachels 

Volop gezelligheid en sfeer met de Moretti pelletkachels met modern design! Het hele jaar door kunt u genieten van de warmte en de mooie uitstraling. Een pelletkachel is een kachel die brand op pellets. Een milieuvriendelijke brandstof op basis van hout. Deze pellets worden gemaakt van schoon houtafval (te denken aan zaagsel en houtkrullen). Dit afval wordt tot staafjes geperst op een hoge temperatuur. Een pellet kachel heeft een rookgasafvoer van 80 mm.

 

Waarom een moderne gedesignde Moretti pelletkachel kopen?

Redenen genoeg om te bedenken waarom de Moretti pelletkachel een “must have” is in ieder huishouden!

  • De Moretti design pelletkachels worden al ruim dertig jaar geproduceerd door het familiebedrijf Moretti Fire uit Italie. U kunt rekenen op kwaliteit! Design en kwaliteit staan altijd voorop!
  • De uitstraling is prachtig en het binnenwerk is gemaakt van vermiculite (een vuurvaste steen).
  • Veel verschillende soorten zoals een inbouw pelletkachel, een vrijstaande pelletkachel en een pelletkachel met CV.
  • De luchtmeting in de Moretti pelletkachel is ook een groot voordeel. De kachel kan dan namelijk tijdens het branden de rookgassnelheid en de hoeveelheid brandstof zelf bijstellen. Ideaal voor u, lekker op de bank blijven liggen, want de kachel regelt het zelf!

 

Milieuvriendelijke en zuinige Moretti design pelletkachels

Voor de aankoop van een pelletkachel is het raadzaam om goed te kijken naar uw wensen. Veel mensen houden tegenwoordig graag rekening met het milieu. Dit doet u ook wanneer u de Moretti pelletkachel koopt. In vergelijking met andere kachels is het namelijk een milieuvriendelijke en zuinige kachel. Onnodig gasverbruik wordt vanaf nu voorkomen net als dure energierekeningen.

 

Gebruiksgemak Moretti pelletkachel

Met de Moretti pelletkachel weet u zeker dat u het niet koud krijgt! Met behulp van de laadklep kunt u de kachel eenvoudig en veilig vullen. Zeer gebruiksvriendelijk en wanneer het te warm wordt, gebruikt u de afstandsbediening om de temperatuur aan te passen. Het is toch heerlijk om in de wintermaanden een ruimte sneller op een fijne temperatuur te hebben, die daardoor lekker knus wordt? De hoogste tijd om eens te bekijken wat deze mooie pelletkachel Moretti voor uw woongenot kan betekenen!

 

Heatdesign is uw officiële importeur!

Heatdesign is al 10 jaar officiële importeur van de Moretti pelletkachels. Door deze design pelletkachel op uw cv aan te sluiten kunt u veel besparen op de stookkosten. Bekijkt u ons complete aanbod op de website en KLIK HIER!